Moly, egy igazi kedvenc

A Liqui Moly motorolaj számos autós magazin szerint Németország kedvenc motorolaja. Az említett Moly sikeréről az olajwebshop honlap sok mindent elárul.

A weboldal említést tesz a Liqui Moly GmbH megalakulására, amely családi vállalkozásként, 1957-ben jött létre Németországban. Sikerességük a mai napig kétségtelen, és ezt a nagy sikert a molibdén-diszulfid gyártási szabadalma biztosítja, ugyanis ez a kémiai anyag jelentősen javítja az olajok kenési képességeit. A márka jelentős szerepet tölt be a remek minőségű autóápolási cikkek piacán, ugyanakkor a teljesítmény javító és motorélettartam növelő adalékoknál is.

A webshop hivatalos úton szerzi be a termékeket és készletről szállítja, továbbá az ország bármely pontjára gyorsan juttatja el. Segítenek eligazodni a termékek között, útmutatást adnak, hogy melyik olajat ajánlják autónkba. Utóbbit olajválasztó felület segítségével teszik, ahol saját autónk gyári paraméterei szerint tudunk válogatni.

Mint ahogy azt fentebb is említettem, a márka megtalálható autóápolási termékeknél, és az adalékoknál is, ezáltal a webáruházban lehetőség van mindkét kategórián belül vásárolni.

Az olajoknál találhatóak motorolajok, váltóolajok, adalékok, és fékfolyadékok. Rengeteg termék vásárolható, és a termékeknél informatív leírást olvashatunk azokra kattintva, a részleteknél. Például a ,,LIQUI MOLY TOP TEC MTF 5100 75W VÁLTÓOLAJ 1L” terméknél megtudhatjuk, hogy ez egy alacsony viszkozitású, nagy teljesítményű sebességváltó folyadék. A leírásban szerepel, mit kínál, milyen tulajdonságokkal rendelkezik, milyen váltókhoz használják, és hogy milyen modellekhez ajánlott (például Audi, BMW, Fiat, Ford, Seat, Volkswagen). Még azt is leírják, milyen előírásoknak kell megfelelniük azoknak a járműveknek, amikhez ezt az olajtípust javasolják. Ezeken felül feltüntetik az adatokat, mit érdemes tudni a gyártóról, illetve az információkat a termék veszélyességi besorolásáról.

Az autóápolási termékeknél a kínálat szűkebb körű, mint az olajoknál, de ettől függetlenül itt is nagyon sok minőségi termék található, nagyon baráti árakon. Azt egyébként érdemes figyelgetni, mikor milyen akció van, mert szuper kedvezmények szoktak lenni. Az ápolási termékek kategóriáján belül van mikroszálas törlőkendő, vízlepergető, csiszolópaszta, autómosó szivacs, szilikon és wax eltávolító, krómtisztító krém, műanyagápoló paszta, műanyag mélytisztító spray, műszerfalápoló, stb. Személyes kedvencem a ,,LIQUI MOLY COCKPIT-PFLEGE MŰSZERFALÁPOLÓ VANÍLIÁS SPRAY 300 ML”, ez igazi úgynevezett újra vevős darab. A részletező szerint a kifakult műanyagoknak selymes fényt kölcsönöz, mélyen hatol be a műanyagba, ezért hosszan tartó hatásról gondoskodik. Jellemzői, hogy portaszító, olajozás nélkül véd és tisztít, megszünteti a csikorgást, valamint recsegést. A leírtakat én is meg tudom erősíteni, és mindezeken felül nagyon finom vanília illata van, ami meg pláne a kedvencem.

A véleményem azokról a termékeikről – amiket én is kipróbáltam már -, az, hogy joggal érdemlik ki az igazi kedvenc címet.

nemadmin

nemadmin