Tombol a Balaton Sound 2012-ben is

Balaton Sound

Hiába a viharfelhő és a nem teljesen kifogástalan idő, a Balaton Sound hangulata 2012-ben is fűti a közönséget! Óriási bulik Zamásrdiban a legfrissebb fürdőruha divattal.

Válság ide vagy oda, rossz idő vagy bármi egyéb! A fiatalok bulizási kedvét semmi nem veheti el a Balaton Soundon. A leghíresebb lemezlovasok dalaira rophatja a nagyérdemű, miközben rengeteg alkohol segít az ellazulásban és a zene még teljesebb élvezetében.

Másnap reggel az újabb bulik előtt pedig ott a Balaton, melynek vízhőfoka még mindig eléri a 24 fokot! Be lehet mutatni a legújabb fürdőruhákat vagy villantani a tavaly óta megnövekedett bicepszünket. A Balaton Sound közönsége talán a legfiatalabb a zenei fesztiválok között, ahova sokan ismerkedni mennek le. A belépők nem olcsók, de ezért rengeteg koncertet kapunk cserébe!

Ma már sok fiatalnak a Balaton Sound jelenti az egyetlen nyári kikapcsolódást és erre gyűjtenek egész évben. Itt megkapják a zenét, a pezsgést, a szórakozást…és ha úgy hozza a sors, akkor a romantikát is!

A Balaton Sound 2012 ma esti programja megtalálható itt

nemadmin

nemadmin