Zorán és Ákos is a Compact Disco-t támogatta

A 2012-es magyarországi Eurovíziós Dalfesztivál választáson robbant be a Compact Disco, aki hazánkat képviselheti majd az idei versenyen Bakuban! A zenekart 2008-ban alapították és hamar ismerté vált még a befutott művészek körében is!

A budapesti zenekar 2008-ban három eltérő irányzatú zenész Lotfi, Pál és Walkó alapította. A vokális elektronikus popzene képviselőinek első lemeze 2009 szeptemberében jelent meg Stereoid néven.2010-ben készült el első videoklipjük az I’m in Love és nagy sikert aratott! Bekerült a top10-be számos magyar zenei listán!

A 2010-es nyári MTV Icon fesztiválon feldolgozták Ákos két dalát is, így kerültek kapcsolatba vele. Ákos elismerően nyilatkozott a feldolgozásokról és később felajánlotta, hogy készítsenek neki egy újabb remixet. A Fénybe nézz című remix Ákos kérésére készült és bemutatta saját koncertjén is!

Zoránnal egy reklámfilmzene-író pályázaton találkoztak a fiúk és hamar jó kapcsolatba kerültek! Hasonló véleményük van a magyar popzenéről. Szintén egy remixet készítettek Zoránnak Kóló című dalára.

Mindkét zenész Ákos és Zorán is nagyon jó véleménnyel van a Compact Disco-ról és bár eltérő zenei műfajt képviselnek, elismerik a fiúk tehetségét!

Nézd meg a Compact Disco első videoklipjét a nagysikerű I’m in Love -ot a videón:

nemadmin

nemadmin